Marktplaats Script Te Koop

Koop hier het Marktplaats Script, waarmee u heel gemakkelijk uw eigen marktplaats website kunt starten.

U kunt op deze website het Marktplaats Script kopen. Daarmee kunt u heel eenvoudig een eigen marktplaats website beginnen. Met uw eigen marktplaats website kunt u allerlei opties aanbieden waarvoor adverteerders betalen, zodat een eigen advertentie website u de mogelijkheid geeft om geld te verdienen met uw website.

Via de registratiepagina kunnen adverteerders zich registreren op uw site. Na de registratie krijgen zij een eigen account waarmee ze nieuwe advertenties kunnen plaatsen.

U zult met het Marktplaats Script op een makkelijke manier een eigen advertentie website kunnen beginnen. Het Marktplaats Script bevat alle mogelijkheden die nodig zijn voor het runnen van een marktplaats site.

 

Nu kopen voor € 75,00

 

Met het Marktplaats Script, dat is ontwikkeld door Vrolijk Internet Services, kunt u een  eenvoudig te beheren advertentieplatform in elkaar zetten. Op uw platform kunnen adverteerders adverteren. Gebruikers kunnen vervolgens een reactie versturen naar de adverteerder. Wanneer u dat wenst, dan kunt u de website ook zo instellen dat gebruikers kunnen bieden bij een advertentie. De adverteerder kan dan zelf per individuele advertentie instellen of er geboden mag worden en hoe hoog het minimum bod dient te zijn.

Het script geeft u een eenvoudig te beheren advertentieplatform waarop geadverteerd en geboden kan worden. U hoeft niet zelf te programmeren: alle functies die u nodig heeft, zitten reeds in het script.

 

Nu kopen voor € 75,00