Marktplaats Script kopen

Het Marktplaats Script kopen, dat doet u eenvoudig op deze website. U kunt via verschillende methoden betalen. Na de betaling kunt u het script meteen downloaden.

Met het Marktplaats Script wordt het heel makkelijk om uw eigen advertentie website te runnen. Het script is voorzien van een beheeromgeving waarmee u aanpassingen aan de website kunt aanbrengen zonder dat u verstand hoeft te hebben van de techniek. Wilt u een eigen marktplaats samenstellen zonder dat u hoeft te programmeren, dan is het Marktplaats Script voor u de ideale oplossing.

Het script installeert een complete advertentie website voor u met de mogelijkheid om te reageren op advertenties. Uw website wordt voorzien van een aanmeldformulier waarmee bezoekers zich eenvoudig kunnen registreren. Na de registratie kan de bezoeker een advertentie plaatsen op uw website. Via deze link kunt u een voorbeeld zien van een dergelijke advertentie.

Geld verdienen

U kunt geld verdienen met betaalde rubrieken. In de beheeromgeving van het Marktplaats Script kunt u aangeven voor welke rubrieken het geld kost om een advertentie te plaatsen. Daarbij mag u zelf de prijs bepalen. Op het moment dat iemand een advertentie in een betaalde rubriek plaatst, zal het script dit aangeven en krijgt de gebruiker de mogelijkheid om te betalen. De betaling verloopt via een koppeling met Mollie. Hierdoor heeft u alleen kosten wanneer iemand daadwerkelijk een betaling doet. Er worden verschillende betaalwijzen ondersteund zoals PayPal en iDEAL.

Multi-domein licentie

U mag het Marktplaats Script na de aanschaf op meerdere websites gebruiken. U heeft geen extra kosten wanneer u het script op een extra website installeert. U kunt zich bijvoorbeeld op verschillende doelgroepen richten en per doelgroep een afzonderlijke website maken, zonder dat u daarbij extra hoeft te betalen omdat het script op meerdere websites is geïnstalleerd.

 

Nu kopen voor € 75,00

 

Ondersteuning

U wordt geholpen bij de installatie en het gebruik van het Marktplaats Script. U kunt het script kosteloos door Vrolijk Internet Services laten installeren op de eerste website waarop u het script gaat gebruiken. Daarna kunt u het script op iedere volgende website voor € 35,- (exclusief BTW) laten installeren. Zo weet u zeker dat niet tegen problemen aanloopt bij de installatie.

Eenvoudig beheer

Het beheren van uw advertentie website is zeer eenvoudig als u gebruikmaakt van het Marktplaats Script. Via de beheeromgeving kunt u de instellingen van uw website veranderen. U kunt bepalen hoeveel foto's er maximaal aan een advertentie toegevoegd mogen worden en hoe lang een advertentie zichtbaar blijft op de website.

Ook de kleuren van uw advertentie website zijn met het Marktplaats Script gemakkelijk aan te passen. Via de beheeromgeving kunt u de kleuren voor de verschillende onderdelen van uw website kiezen. U klikt de kleuren aan die u wilt gebruiken en vervolgens slaat u de instellingen op. Het script zorgt er dan zelf voor dat de door u gekozen kleuren worden gebruikt op de website.

 

Nu kopen voor € 75,00

 

U begint niet met lege handen

Bij de installatie van het script worden de categorieën van marktplaats.nl geïnstalleerd. U kunt deze categorieën volledig aanpassen. U kunt naar hartenlust hoofd- en subcategorieën aanmaken, bewerken en verwijderen. Richt u zich met uw marktplaats website op een bepaalde doelgroep, dan kunt u de categorieën zo indelen dat ze uitstekend op deze doelgroep aansluiten.