Marktplaats PHP script

Met behulp van een marktplaats PHP script wordt het een makkie om uw eigen marktplaats website te beginnen. Het PHP script kunt u op een webserver installeren en wanneer de installatie gereed is, heeft u een kant-en-klare advertentie website tot uw beschikking. Een onderdeel van de advertentie website is de beheeromgeving waarmee u de website compleet kunt aanpassen naar uw eigen smaak. Op deze pagina ziet u welke klanten het Marktplaats Script reeds gebruiken.

Een nieuwe adverteerder kan zich op een hele simpele manier aanmelden op uw advertentie website. In het marktplaats PHP script zit een aanmeldformulier inbegrepen, waarmee adverteerders zich kunnen aanmelden. Wanneer het aanmeldformulier is ingevuld, wordt er een account aangemaakt voor de nieuwe adverteerder. Met dit account kan de adverteerder inloggen op uw advertentie website en advertenties plaatsen.

 

Nu kopen voor € 75,00

 

Bezoekers kunnen via de website op advertenties reageren. Wanneer er een reactie wordt ingestuurd zal de adverteerder een e-mail ontvangen. Tevens hebben bezoekers, wanneer zij een eigen account hebben, de mogelijkheid om een advertentie toe te voegen aan de favorieten. Zo kunnen zij een advertentie opslaan en later opnieuw bekijken, uiteraard alleen wanneer de advertentie nog actief is.

Het marktplaats PHP sscript stelt na de installatie op uw hostingpakket een complete advertentie site ter beschikking die direct te gebruiken is. Heeft u zelf nog geen webhosting, dan is deze samen met het marktplaats PHP script aan te schaffen. De installatie zal dan ook compleet voor u worden verzocht zodat u direct de beschikking krijgt over een werkende advertentie website.

 

Nu kopen voor € 75,00