Marktplaats CMS

Het Marktplaats Script is een speciaal CMS waarmee u een eigen marktplaats (advertentiewebsite) kunt beginnen. Het is mogelijk om geld te verdienen met het Marktplaats Script. Het CMS systeem wordt geleverd met een gemakkelijk te gebruiken beheeromgeving.

Nadat u het Marktplaats Script heeft geïnstalleerd op uw webruimte heeft u de beschikking over een werkende advertentie website. Adverteerders kunnen zich op uw website registreren via een gemakkelijk in te vullen aanmeldformulier. Hiermee wordt er een gebruikersaccount op uw website aangemaakt waarmee de adverteerder kan inloggen. Eenmaal ingelogd dan kunnen er advertenties worden aangemaakt. Ook kunnen reeds geplaatste advertenties worden bewerkt of verwijderd.

U kunt geld verdienen met het Marktplaats Script via de betaalde rubrieken die u eenvoudig op de website kunt aanmaken in de beheeromgeving. Bij een betaalde rubriek zal de adverteerder een geldbedrag aan u moeten betalen voordat de advertentie in de betreffende rubriek wordt weergegeven. Dit ontvangen van betalingen verloopt via Mollie. Mollie is heel gemakkelijk aan het script te koppelen. U voert een aan u toegewezen code in (de zogeheten Mollie API-key) en u kunt beginnen met het ontvangen van betalingen via verschillende betaalmethoden, waaronder PayPal en iDEAL.

Wanneer u het Marktplaats Script in gebruik neemt, hoeft u niet zelf een marktplaats CMS script te programmeren. Daarbij is er ook voor het beheer van uw advertentie website nauwelijks kennis van websites bouwen of programmeren nodig. Op deze manier kan iedereen aan de slag met een eigen marktplaats.

Het Marktplaats Script is ontwikkeld door het bedrijf Vrolijk Internet Services. Wanneer u het script niet zelf wilt installeren op uw webruimte, dan kunt u het zonder extra kosten door Vrolijk Internet Services laten installeren.

Ziet u het wel zitten om het Marktplaats Script in gebruik te nemen, dan kunt u op de onderstaande knop drukken om dit handige en laagdrempelige marktplaats CMS script aan te schaffen.

Nu kopen voor € 75,00