Eigen Marktplaats

Wilt u een eigen marktplaats beginnen, dan kunt u dat op een simpele wijze realiseren met het Marktplaats Script. Wanneer u het Marktplaats Script aanschaft, dan krijgt u een complete advertentie website in handen die heel eenvoudig te beheren is. Met deze advertentie website kunt u op verschillende manieren geld verdienen.

Op de volgende manieren kunt u geld verdienen met uw eigen advertentie website:

  1. U kunt een geldbedrag rekenen voor de plaatsing van een advertentie in specifieke rubrieken (zoals commerciële advertenties en contactadvertenties);
  2. U kunt geld verdienen aan de extra opties die bij de plaatsing van een advertentie worden aangeboden - zoals de weergave van een telefoonnummer of website bij een advertentie;
  3. U kunt advertentieruimte verhuren - op verschillende plekken op de website kunnen (affiliate) banners worden geplaatst.

 

Een aantal klanten gingen u al voor. Wanneer u een overzicht wilt zien van websites die het Marktplaats Script reeds gebruiken, kunt u hier klikken.

Wilt u ook op een simpele wijze uw eigen advertentie website maken, dan kunt u op de onderstaande knop drukken om het Marktplaats Script aan te schaffen.

 

Nu kopen voor € 75,00