Eigen marktplaats beginnen

U kunt vandaag nog uw eigen marktplaats website hebben! Dit is eenvoudig te doen met het Marktplaats Script. Dit is een PHP script waarmee u een complete advertentie website in handen krijgt. Deze advertentie website is voorzien van een uitgebreide beheeromgeving, waarmee u de uitstraling van uw marktplaats website helemaal naar wens kunt aanpassen.

Geld verdienen met uw eigen marktplaats

Er bestaan verschillende manieren om geld te verdienen met uw eigen marktplaats. Advertenties op uw marktplaats website worden ingedeeld in rubrieken. U kunt een rubriek zo instellen dat het geld kost om een advertentie in die rubriek te plaatsen. Dit is voor meerdere rubrieken mogelijk. De online betaling verloopt via uw eigen advertentie website en de techniek daarvoor zit al in het Marktplaats Script ingebouwd. Er is ondersteuning voor verschillende betaalwijzen.

Nu kopen voor € 75,00

Een eenvoudig te wijzigen advertentie website

Uw marktplaats website is heel eenvoudig te wijzigen. Dit kunt u doen met behulp van de beheeromgeving. Met de beheeromgeving kunt u de uitstraling van uw marktplaats website volledig aanpassen. Zo zijn de kleuren van uw advertentie website naar uw eigen smaak te kiezen. Ook kunt u heel gemakkelijk (affiliate) banners plaatsen op uw advertentie website.