Advertentie Website

Een eigen advertentie website kunt u oprichten met behulp van het Marktplaats Script. Wanneer u dit script aanschaft, krijgt u een volledige advertentie website inclusief een uitgebreide beheeromgeving tot uw beschikking.

Verdien geld met uw eigen advertentie website

Er zijn verschillende manieren om met het Marktplaats Script geld te verdienen. In eerste instantie kunt u geld verdienen door betaalde rubrieken aan te maken. Bij iedere advertentie die wordt geplaatst, dient een rubriek te worden gekozen. U kunt een rubriek zo instellen dat het plaatsen van een advertentie binnen die rubriek geld kost. U kunt de adverteerders online via uw eigen advertentie website laten betalen. Er worden door het Marktplaats Script verschillende betaalwijzen ondersteund, waarmee u adverteerders kunt laten betalen.

Adverteerders kunnen zich eenvoudig registreren

Op uw advertentie website komt een aanmeldformulier te staan waarmee adverteerders zich kunnen registreren. Na het invullen van dit aanmeldformulier kan een adverteerder zijn nieuwe account heel eenvoudig per e-mail bevestigen. Nadat het account is bevestigd, kan de adverteerder inloggen en advertenties plaatsen op uw advertentie website.

 

Nu kopen voor € 75,00